• Quickfront forsideredigering
 • I Ramsalt jobber vi kontinuerlig med ulike funksjoner for å gjøre jobben lettere for nettredaksjoner. Det siste tilskuddet er en plugin vi kaller QuickFront der man på nettsidens forside enkelt kan redigere innholdet der det er, uten å gå inn på en egen administrasjonsside for å redigere hver artikkel.

  En forside på en nettside består gjerne av 5-10 artikler, og en avisforside har gjerne 40-60 artikler. Små endringer i tittel og ingress kan svi av mange klikk og kan ta for lang tid med tradisjonell redigering av artikler. 

  For mange aviser er i tillegg balansen mellom “artikkeletasjene” og artikler svært viktig. Titler og ingresser må fin-redigeres for å unngå uønsket tomrom (se illustrasjon). Med QuickFront vil WYSIWYG-redigering direkte på forsiden gjøre det lekende lett å unngå tomrom.

  Forsideredigering har vært tema på vårt redaksjonelle brukerforum seminar i oktober og på workshop i mai 2017 der en rekke av avisene som bruker Ramsalt Media bidro med viktig input til sluttresultatet.

  Har du spørsmål eller vil vite hva dette koster å få implementert på din side? Ta kontakt med Yngve Bergheim eller din prosjektleder i Ramsalt.

   

  Share this post

  Siste nyheter

  15 apr

  Ramsalt on Drupal Top Contributor list

  From the stage at the global Drupal conference in Seattle, Ramsalt got a big “thank you” together with other Top Organization Contributors to Drupal. Read on to understand why it is YOU that deserves appreciation.

  Les mer

  10 apr

  5 nye ansatte i Ramsalt Lab

  Vi har fått fem nye trivelige ramsaltinger det siste året som vi gjerne vil introdusere for deg. Totalt er vi dermed oppi 15 ramsalte kvinner og menn klare til å hjelpe deg å bygge gode websider. 

  Les mer