• Ramsalt i Tyskland
 • Bilde av Ramsalt-gjengen på Drupal Europe i Tyskland 2018 før vi fikk de siste ansatte på plass.

  Vi har fått fem nye trivelige ramsaltinger det siste året som vi gjerne vil introdusere for deg. Totalt er vi dermed oppi 15 ramsalte kvinner og menn klare til å hjelpe deg å bygge gode websider. 

  Evgeny er vår pris­vinnende designer (blant annet Splash Award for best design for Hålogaland Teater), og er kjent for mange av dere allerede. Han har nemlig jobbet sammen med oss siden 2013 som freelancedesigner og de siste par årene jobbet han så mye for oss at vi liksågodt ansatte han. Ved å ansette en intern designer skal det bli enklere for våre kunder få gjort mindre designjusteringer uten at man må gå gjennom en dyr og møysommelig prosess med et eksternt byrå. Ta gjerne kontakt om du har store eller små designjusteringer du vil gjøre på nettstedet ditt. Eller er kanskje du vil gjøre en full redesign?


  Koosha er backend-utvikler og har jobbet med Drupal siden 2012. Han har tidligere jobbet for Milan Education Group der han har lært bort Drupal til ivrige studenter. 

   

   

   


  Frontend-laget vårt er styrket med to utviklere. Liam har 6 års erfaring med Drupal og Sohail har 9 års drupalerfaring fra drupalbyrå i Canada og Storbritannia. 

   


  Og sist men ikke minst har vi fått en junior­utvikler på Tromsø-kontoret, Lise, som nå har jobbet med Drupal i snart ett år. 

   

  Den neste store happeningen i Ramsalt er den årlige strategisamlingen. I fjor var vi samlet i Berlin og i år er det Lofoten og vakre Kalle som venter oss i slutten av mai. Vi lover å sende nyhetsbrev og lage en bloggpost fra samlingen!

   

  Share this post

  Siste nyheter