Ny editor i Drupal - Gutenberg – bedre enn Word og Google Docs? 

Teknisk leder

Den absolutt største motforestillingen til å jobbe i webpubliseringsystemer, som f.eks. EPIserver, Wordpress og Drupal, har vært at brukergrensesnittet for innholdsproduksjon ikke var like galant å bruke som Microsoft Word eller Google Docs, og resultatet ble aldri seende helt ut som du ville. 

Redigering i nettleseren er en lek:

Text editing in Gutenberg

Ramsalt med i utviklingen av Gutenberg 
Så i vår tok vi i Ramsalt affære og ble med i dugnaden med Gutenberg Editor. Gutenberg er et samarbeidsprosjekt mellom Wordpress og Drupal. Nå kan alle få top notch visuell redigering i kombinasjon med vår superkraftige drupalteknologi! 

Enkelt å gå fra Wordpress til profesjonelle Drupal
Har du ønsket deg et publiseringssystem i verdensklasse, men ikke har lyst til å gi opp grensesnittet du kjenner fra lettvekteren Wordpress? Som en kjekk bieffekt av samarbeidsprosjektet Gutenberg vil nå brukeropplevelsen mellom Wordpress og Drupal kunne bli veldig lik.

Entusiasmen er stor for de vi alt har fått demonstrert Gutenberg til. 

Lim inn lenker til f.eks. tweets eller youtube-filmer, og Gutenberg vil automatisk omforme lenka til responsiv widget:

Gutenberg embed

Ble du nysgjerrig og vil ha en kjapp live demonstrasjon? Da er det bare å ta kontakt, både daglig leder Yngve og vår tjenestedesigner Eir klarer knapt å tøyle sin entusiasme over mulighetene i Gutenberg og er alltid klare for en prat om hvordan akkurat din organisasjon kan få alle fordelene av Gutenberg+Drupal.  

Nevnte vi at de som har nettsider på Drupal 7 ikke trenger å gå innom Drupal 8 for å få oppgradert til Drupal 9? Så hvorfor ikke kombinere oppgradering til 9 og tilpasning av Gutenberg Editor? 

Latest news

We have gathered some reasons why Drupal could be a better choice for your needs.
 

Yngve W. Bergheim
Yngve W. Bergheim

Cookies have played a significant role in the digital landscape for quite some time, offering various benefits. However, as online information becomes more abundant, the search giant Google is taking a decisive step by phasing out third-party cookies in its Chrome browser. 

Pierre Aryee
Perry Aryee

With Drupal 9 having reached its end of life (EOL) on November 1, it’s time to start planning for an upgrade.

Pierre Aryee
Perry Aryee

Drupal has been a robust choice for building and maintaining websites for decades. Like all other CMS systems, technological advancements and security requirements continually evolve at rapid speed and older software versions will be taken off the market.
 

Nina
Nina Holzapfel