Prosjektleder og innholdsrådgiver

Liv-Inger har jobbet med innhold og prosesser på nett i nærmere 20 år. I ti år var hun webredaktør i SpareBank 1 Nord-Norge, før ferden gikk videre til UiT Norges arktiske universitet, for å jobbe med studentrekruttering i digitale kanaler. I 2012 ble Liv-Inger ansatt som prosjektleder da Google i samarbeid med Tromsø kommune gjennomførte prosjektet “Din bedrift på nett”, for å øke den digitale kompetansen i næringslivet i kommunen.

I 2013 startet Liv-Inger egen bedrift, for å hjelpe enda flere virksomheter å gripe de mulighetene nettet gir. Hun har holdt kurs og foredrag om alt fra klarspråk til smart markedsføring i sosiale medier, og har hjulpet aktører i både privat og offentlig sektor å stake ut kursen på nett. Liv-Inger elsker å skrive, både i jobbsammenheng og på fritida. Hun setter seg raskt inn i nye og ukjente tema, og kan gjøre komplekse saksområder om til lettfattelige artikler.

I august 2020 ble Liv-Inger en del av Ramsalt. Her skal hun jobbe som prosjektleder, og ikke minst bidra til å gjøre innhold til en integrert del av våre leveranser. Hun er glad i å fylle på med ny kompetanse, og formaliserer gjerne kunnskapen sin – til tross for en hektisk hverdag. Hun har en master i administrasjon og ledelse, som hun fullførte samtidig som barn nummer tre kom til verden. I løpet av høsten står to sertifiseringer for tur. Først ut er kjernemodellen, som er en enkel og effektiv metode for å forenkle, prioritere og forankre tiltak i digitale kanaler. Deretter står Prince2 på plakaten, en bredt anerkjent prosjektmetode som vi ser fram til å ta i bruk også i våre prosjekter.