• Stathis og Marlon med tre Splash Awards
 • Daniel, Stephan, Sven, Marlon og Stathis kunne på vegne av Ramsalt motta tre gjeve priser på Splash awards og tok de med hjem til kontoret i Tromsø.

   

  Den første prisen ble delt ut til beste medienettsted. Tidsskriftet.no. Tidsskriftet har både faglige- og nyhetsartikler og debatt om legers virke og utdannelse. Forskningsartikler publisert i tidsskriftet gjennomgår en streng fagfellevurdering. Ramsalt har hatt gleden av å jobbe sammen Mark Porter Associates i London på dette store og komplekse prosjektet. Designbyrået har jobbet for The Guardian og Svenska Dagbladet tidligere. Tidsskriftet har høye krav til organisering av innhold så vel som design og grafisk uttrykk. Innholdet er organisert etter utgaver, etter innholdstype og innen fagområder og en del artikler er veldig rike og omfattende. Med lange tekster illustrert med tabeller og store bilder. Løsningen er integrert med et eksternt produksjonssystem utviklet av 07-Gruppen.   

  Prosjektleder Stathis Papadopoulos

  Utviklingsleder Martin Lund

  Prosjektleder Tidsskriftet Ken Håkegård og Einar Ryvarden
  Design Mark Porter Associates

  Beste offentlige nettsted: VIT Troms

  VIT er laget i samarbeid med Troms fylkeskommune for å fremme en virkemiddelordning finansiert av Troms fylkeskommune og Norges forskningsråd. Målet med VIT er å styrke virksomheter i Troms. Det gjør vi ved å satse på innovasjon og utvikling i samhandling mellom forskning og næringsliv.
  Vit Troms

   

  Prosjektleder VIT: Kristine Østrem Nordal

  Prosjektleder Ramsalt: Vegard Johansen

  Utviklingsleder: Stathis Papadopoulos

  Design: Liv Ragnhild Kjellman, HK Tromsø

  Beste design: Hålogand Teater

  Hålogaland Teater er regionteatret for Troms og Finnmark, og ble grunnlagt i 1971.Teknisk stab, administrasjonen og skuespillerne utgjør til sammen 72 årsverk. Hålogaland teater publiserer nyheter, selger billetter og organiserer medlemsklubben teaterkontakt ved hjelp av løsningen levert av Ramsalt.


  Hålogaland Teater
  Prosjektleder: HT Hans-Pål Brekkås og Heidi Beate Lekang

  Prosjektleder: Martin Lund

  Utviklingsleder: Marlon Saglia

  Interaksjonsdesign og design: Vegard Johansen i samarbeid med Evgeny Pugachev
   

  Les mer om alle priser som ble delt ut og arbeidet i juryen

   

  Share this post

  Siste nyheter